GZ-psycholoog | Kairos | Arnhem

Spreekt het jou aan om als GZ-psycholoog te werken op het snijvlak van zorg en strafrecht, en zo bij te dragen aan vermindering van delictgevaar? Heb je ervaring en/of affiniteit met jeugd? Vind jij het een uitdaging om als generalist in een specialistische omgeving te werken waar veel ruimte is voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling? Dan komt Kairos in Arnhem graag met jou in contact!

Arnhem

24 uur

velperweg 26 Arnhem

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog ben je enerzijds als regiebehandelaar verantwoordelijk voor het uitzetten van de behandellijnen en overzien van het behandelproces en anderzijds ben je psychotherapeutisch behandelaar bij uiteenlopende behandeldoelen. Voorop staat het realiseren van behandeldoelstellingen voor patiënten en hun sociale omgeving ter vermindering van het delictgevaar. Jouw werkzaamheden voer je uit in de polikliniek,

Patiënten hebben diverse problematiek, uiteenlopend van persoonlijkheidsstoornissen tot ontwikkelingsstoornissen. Dit maakt je caseload divers en zorgt ervoor dat je werkt vanuit een integrale benadering. Patiënten hebben vaak een lage en/of extrinsieke motivatie ten opzichte van de behandeling. Aan jou de uitdaging om in het spel met de patiënt hem of haar tóch aan te laten haken in de behandeling. Dit vraagt om investeren in de relatie met de patiënt om zo het contact te maken. Als GZ-psycholoog binnen de forensische zorg ben je écht samen met de patiënt aan het werk. Dit betekent enerzijds het investeren in de relatie en de patiënt aan te laten haken in de behandeling en anderzijds het stellen van kaders en begrenzen. Dat vraagt geregeld om geduld en doorzettingsvermogen.

Niet alleen met de patiënt zoek je continue naar verbinding, ook met collegas en ketenpartners zoals reclassering en ambulante begeleiding doe je dit. Wanneer belangen van elkaar verschillen, zie jij er uitdaging in om te zoeken naar de gemeenschappelijke deler in het behandelproces.

Kairos is innovatief, ambitieus, en wij streven naar het continue verbeteren van onze behandelingen. Er lopen verschillende onderzoeken waar jij als GZ-psycholoog een bijdrage aan kan leveren. Ook biedt Kairos de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen zoals Schematherapie, Emotion Focused Therapy (EFT) en Mentaliserende Bevorderende Behandeling.

Waar ga je werken?

Kairos is een specialistische poliklinische GGZ-voorziening voor forensisch psychiatrische behandeling. De belangrijkste doelstelling van de behandeling is het voorkómen van (eerste of nieuwe) delicten. Wij starten een behandeling bij voorkeur in een groep en systemisch. Kairos maakt onderdeel uit van de Pompestichting. De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie en behandelt personen die met justitie te maken hebben of dreigen te krijgen. Daarin wordt gezocht naar de juiste balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de patiënten.

Op onze polikliniek in Arnhem kom je te werken binnen een team van ongeveer 25 professionals bestaande uit verschillende disciplines zoals vaktherapeuten, psychosociale behandelaren en een psychiater. Hierbinnen maak je deel uit van een team waar alle vormen van psychologen vertegenwoordigd zijn. De werkcultuur is open en laagdrempelig. Dit komt tot uiting tijdens bijvoorbeeld tweewekelijkse intervisiemomenten en op dagelijkse basis waar collega’s elkaar gemakkelijk aanschieten in de open kantoortuin. Wij hebben niet alleen oog voor patiënten, maar ook voor elkaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een vast dienstverband voor onbepaalde tijd van 24 uur per week;
  • Inschaling conform de CAO GGZ in FWG 65, € 4.785,00 – € 6.264,00 (aanloopschaal kan van toepassing zijn) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
  • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of opgenomen;
  • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en korting op een ziektekostenverzekering;
  • Fiscale arbeidsvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, sportabonnement of studie- of opleidingskosten;
  • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;
  • Ervaren collegas om mee te sparren en een gedegen inwerkprogramma met ruimte om in de eerst verschillende disciplines en collegas te leren kennen alvorens je met vertrouwen je eigen caseload opbouwt. Ook verzorgde werkbegeleiding en supervisie behoort tot de mogelijkheden in het eerste jaar.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de CAO GGZ.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, en je bent vanzelfsprekend BIG-geregistreerd en beschikt over een AGB-code;
  • Bij voorkeur heb je al een paar jaar werkervaring opgedaan na het afstuderen als GZ-psycholoog;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit en/of ervaring met Jeugd;
  • Respect voor de ander staat voorop. Voor alle medewerkers van Kairos geldt dat je in staat moet zijn om onbevooroordeeld de behandelkamer in te stappen;
  • Je hebt een grote interesse in het snijvlak van strafrecht en zorg;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen, kunt tegenstellingen overbruggen en beschikt over overtuigingskracht;
  • Je bent in staat zelfstandig en snel beslissingen te nemen maar raadpleegt je collegas ook op tijd als dit nodig is;
  • Je bent in staat om inschattingen te maken met betrekking tot je eigen veiligheid en houdt hier regie op;
  • Je vindt het leuk om met ketenpartners te bouwen aan samenwerking en informatie uitwisseling.

Contact

We nodigen je van harte uit een afspraak te maken voor een kop koffie en een gesprek met een collega.
Neem voor meer informatie contact op met:
Walter Gerritsen | regiomanager | 06 20 88 46 49.
We vertellen je graag meer!

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs, delen in je netwerk wel.

Solliciteren

Het sollicitatieproces

  • Stap 1

    Sollicitatie: je solliciteert via onze sollicitatiebutton en ontvangt direct een bevestiging op je scherm.

  • Stap 2

    Selectie: we bekijken je sollicitatie zorgvuldig en proberen je z.s.m. persoonlijk te contacten. Tot uiterlijk 2 weken na de sluitingsdatum hoor je of we met elkaar in gesprek gaan. Voel je altijd vrij ons eerder te contacten! Klik het van beide kanten? Yes!

  • Stap 3

    Op gesprek: wij ontmoeten elkaar graag om nader kennis te maken tijdens een sollicitatiegesprek. Hiervoor word je uitgenodigd via mail of telefonisch. Let op, de mail kan in je spambox terecht komen.

  • Stap 4

    Arbeidsvoorwaardengesprek: voordat we jou van harte welkom heten nemen wij samen de (mogelijke) arbeidsvoorwaarden door. Bij indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink.

Rehabilitatiemedewerker

'Het bieden van zinvolle dagbesteding.'

GZ-Psycholoog

‘Patiënten zijn recht voor hun raap en hebben het hart op de tong.'

Zorgbeveiliger

'Je moet altijd alert zijn, ook als de sfeer op de groep relaxt lijkt.'

Programmaleider

'Contact maken en daar de tijd voor nemen.'

Verpleegkundige

'Zet je vooroordelen opzij.'

Sociotherapeut

'Hier is ruimte voor inbreng van álle collega’s'.'