TwitterFacebookLinkedIn

Leer- en ontwikkelmogelijkheden

Pro Persona hecht als innovatieve en wendbare organisatie aan een positief leerklimaat en goede ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Om die reden kennen wij onze eigen Pro Persona Academie; een breed aanbod van cursussen, leiderschapsprogramma’s, trainingen en scholingen. Zoals de zorg zelf, is ook dit aanbod voortdurend in ontwikkeling en kan worden aangepast in overleg met de zorgafdelingen en onze professionals. Om goede zorg te kunnen blijven geven en te kunnen voldoen aan alle veranderingen op het gebied van o.a. organisatie, registratie, digitalisatie en wetgeving, is het noodzakelijk dat je als professional continue blijft leren en je blijft ontwikkelen.

Pro Persona biedt verschillende ontwikkelingsmogelijkheden en ondersteuning voor een betere werk-privé balans, verbeterd welzijn en welbevinden. Waarbij wij doorgroeimogelijkheden als kansen zien binnen onze organisatie.

Wij geloven als wij meer bieden, jij meer plezier uit je werk haalt.

 


 

Wij bieden middels de Pro Persona Academie bijvoorbeeld; 

De GGZ Ecademy; Een online leer platform, hierin staan zowel verplichte als niet-verplichte e-learning modules. Alle medewerkers van Pro Persona hebben vrij toegang tot het gehele aanbod, van "Design Thinking", "Empatisch Leiderschap", tot een cursus Excel.  

Scholingen; Verplichte en niet-verplichte scholingen en trainingen. Soms ook in combinatie met een e-learning module (blended traject).

Beroepskwalificerende trainingen; Zorginhoudelijke scholingen en scholingen op het snijvlak van zorg en bedrijfsvoering.

Leiderschapsprogramma;  Voor de ‘zittende’ leidinggevenden zijn er jaarlijks o.a. modules, mogelijkheden om vaardigheden te trainen met acteurs en intervisies. Er is een talentprogramma voor potentiële zorgmanagers.

Fellowship Psychiatrie; Een programma voor recent afgestudeerde psychiaters om te groeien in hun nieuwe rol als medisch verantwoordelijke bij Pro Persona, opdat zij een optimale invulling kunnen geven aan medisch leiderschap en beleidspsychiatrie in relatie tot onze missie en visie. Voor uitgebreide informatie, klik hier.

Mediatheek; Een fysieke en digitale mediatheek staat ter beschikking van alle medewerkers ter bevordering van de kennisoverdracht. De mediatheek zorgt voor het uitlenen van literatuur en artikelen, ondersteunt bij het zoeken van (onderzoeks-) artikelen en verspreidt kennis.

Accreditatie; Voor de meeste scholingen wordt accreditatie aangevraagd bij de diverse beroepsgroepen (NVvP, FGZPT, VS, V&V).

De Pro Persona Academie is er ook voor alle medewerkers van Pro PersonaConnect, Kairos en de Pompestichting.