TwitterFacebookLinkedIn

Psycholoog | Assistent Behandelcoördinator |Zeeland (NB)

Ben jij de (Master)psycholoog met veel energie en enthousiasme die als Assistent Behandelcoördinator in de Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg wil komen werken? Solliciteer dan nu en wordt onderdeel van een gemoedelijk, leergierig en enthousiast team!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de behandelcoördinator op het gebied van het afnemen van risicotaxatie-instrumenten en ROM-metingen, het schrijven van verlofaanvragen, het voorbereiden van behandelplanbesprekingen en het opstellen van verlengingsadviezen en verlofevaluaties. Daarnaast kun je ingezet worden in het uitvoeren van behandelinterventies. Zo kan het voorkomen dat je op indicatie onderdelen van het behandelplan uitvoert. 

Waar ga je werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.
De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.
De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

De Langdurig Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ) als onderdeel van de Pompestichting is de enige voorziening in Nederland die voor patiënten met een TBS maatregel en een LFPZ-indicatie zorg biedt. Hier staan de Kwaliteit van Leven en Veiligheid als centrale doelen steeds in een uiterst ingewikkelde balans. Je levert een belangrijke bijdrage in het analyseren en bewaken van die juiste balans.

Wat vragen we van jou?

• Je beschikt over psychologische vakkennis op academisch niveau;
• je hebt kennis van risicotaxaties en Rom-instrumenten, psychologische en therapeutische behandelmethoden;
• je bent in je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid nauwkeurig, genuanceerd en kan dit adequaat vorm geven in rapportages en je hebt bij voorkeur kennis van XMCare als EPD systeem;
• je bent integer en doelgericht;
• je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt de bereidheid tot samenwerking hoog in het vaandel staan. Multidisciplinair kunnen samenwerken is van belang.

Enige ervaring met de forensische doelgroep is noodzakelijk. Ben je in de afrondende fase van je opleiding en is de vacature passend bij je profiel? Dan word je van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Wij bieden

•    Wij bieden een dienstverband van 32 uur voor onbepaalde tijd en daarnaast 16 uur flexibel;
•    Salaris op basis van de CAO GGZ. De inschaling is afhankelijk van de vooropleiding en ervaring, ter indicatie FWG 60 (€3026,00 - €4717,00) bruto per maand. 
•    Werkdagen worden in overleg vast gesteld;
•    Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik of (elektrische) fiets. 
•    Toegang tot onze GGZ-E-learning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn.
•    Een abonnement op “Cultuur Werkt”:
•    Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sandrine Mikkers (Clustermanager Patiëntenzorg LFPZ) op 06 83 21 13 96

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden worden in overleg nog bepaald.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.