TwitterFacebookLinkedIn

Junior Onderzoeker | Nijmegen

Kijk jij door een onderzoeksbril en wil je bijdragen aan kwaliteit en verbetering van de forensische zorg? Wil je werken in een klein, maar bevlogen team dat samenwerkt met verschillende collega’s en collega-instellingen? Ga met ons in gesprek!

Wat ga je doen?
Als junior onderzoeker geef je onder andere ondersteuning bij lopende onderzoeksprojecten over bijvoorbeeld kwaliteit van leven, herstelondersteunende zorg, relationele veiligheid, behandelverloop of Virtual Reality. Dit met als doel de kwaliteit van de forensische zorg te verbeteren. Je draagt bij aan de ontwikkeling en/of uitvoering van calls in opdracht van Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ).

Doordat je werkzaam bent binnen de muren van de Pompekliniek werk je midden in de klinische praktijk. Hierdoor ben je nauw betrokken bij de doelgroep, zoals behandelaren, patiënten en andere zorgmedewerkers. Dat maakt het werk betekenisvol, dynamisch en leuk. Naast het contact met interne collega’s, werk je ook veel samen met externe organisaties en onderzoekers, waardoor je een ruime blik op de forensische zorg ontwikkeld.

Waar ga je werken?

Met meer dan 800 medewerkers heeft de Pompestichting een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de patiënt. Centraal bij ons staan kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. De Pompestichting beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een onderzoeksafdeling, expertise centrum en locaties gericht op langdurige forensische psychiatrische zorg.
De afdeling onderzoek is onderdeel van de afdeling Diagnostiek, Onderzoek & Opleiding (DO&O). We zijn een klein, maar enthousiast en betrokken team met een grote mate van zelfstandigheid en korte communicatie lijnen. Daarnaast verrichten we onderzoek op plekken binnen de Pompestichting en daarbuiten.

Wat bieden wij?

• Een dienstverband van 32 - 36 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een bruto maandsalaris van €2.806,00 - €4.381,00 (FWG 55) bij een volledige werkweek van 36 uur;
  • 166 vakantie-uren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget per jaar bij een fulltime dienstverband. De verlofuren kunnen worden gespaard of opgenomen;
  • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en korting op een ziektekostenverzekering;
  • Fiscale arbeidsvoordelen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, sportabonnement of studie- of opleidingskosten.
  • Er wordt graag met je meegedacht over eventuele doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de Cao GGZ.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde masteropleiding in een van de gedragswetenschappen / neurowetenschappen. Een (bijna) afgeronde Research Master is een pre;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het doen van onderzoek in de klinische praktijk, zowel verdiepend wetenschappelijk als met programma-evaluatie;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en een nieuwsgierige houding;
  • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden met betrekking tot de omgang met medewerkers en patiënten;
  • Je bent bereid om overwegend op locatie te werken.

Meer weten?

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om te werken bij de Pompestichting? Neem dan ter oriëntatie contact op met:
Erik Bulten | hoofd Diagnostiek, Onderzoek & Opleiding | 024 352 76 40
Meike de Vries | senior onderzoeker | 06 25 11 11 21
Niki Rijnberk-Putman | managementassistent | 024 352 78 40 of 06 29 66 66 60.
We vertellen je graag meer!

Procedure

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties nemen we tegelijkertijd in behandeling. Wij reageren altijd op je sollicitatie, maar het kan helaas voorkomen dat onze mail op je sollicitatie in je spambox terechtkomt.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs, maar delen in je netwerk wel.