TwitterFacebookLinkedIn

GZ-psycholoog of Behandelcoördinator | Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg | Zeeland (NB)

Samen verantwoordelijk voor veiligheid en herstel. Binnen de LFPZ staat Kwaliteit van Leven daarbij centraal. Wil jij hieraan een bijdrage leveren en zie je de uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Collega Peter Braun over de Longstayafdelingen Luister hier 

 

Wat ga je doen?

Als behandelcoördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de behandeling enerzijds en kwaliteit van leven van ongeveer 22 patiënten anderzijds. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak van je werk, dat in grote lijnen uit drie taken bestaat: het begeleiden van de patiënten op jouw afdeling; het met behulp van een assistent verslagleggen, adviseren en rapporteren; en samen met de zorgmanager het aansturen en coachen van het sociotherapeutisch team.

Waar ga je werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.
De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel.
De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!


De Langdurig Forensisch Psychiatrische Zorg als onderdeel van de Pompestichting is de enige voorziening in Nederland die voor patiënten met een TBS maatregel en een LFPZ indicatiezorg biedt. Hier staan de Kwaliteit van Leven en Veiligheid als centrale doelen steeds in een uiterst ingewikkelde balans. Je levert een belangrijke bijdrage in het analyseren en bewaken van die juiste balans.
In totaal heeft de LFPZ 99 plaatsen waarvan 93 in Zeeland, gemeente Landerd en 6 plaatsen binnen de PI in Vught. De LFPZ bevindt zich op een prettig terrein in een landelijke omgeving, waar wonen, werken en recreëren worden gecombineerd. Hier breng je, altijd samen met je team, bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wat vragen we van jou?

Je hebt je opleiding tot GZ-psycholoog succesvol afgerond en beschikt over de nodige registraties. Je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift. Wij vinden jouw vermogen om snel te kunnen schakelen en nauwgezet te kunnen werken belangrijk. Je hebt bij voorkeur ervaring in, en anders een grote nieuwsgierigheid naar, een justitiële setting (forensisch of TBS).


Je bent een teamworker en kent je professionele grenzen. Het op een laagdrempelige manier kunnen maken van contact is een belangrijke vaardigheid. Je hebt affiniteit met ingewikkelde casuïstiek en schrikt er niet van terug om risico’s in te schatten en benodigde maatregelen te nemen.
Je bent iemand die blij wordt van kleine stapjes vooruit. Respect voor de ander staat voorop.

Wij bieden

  • We bieden jou een dienstverband van 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd, met een salaris in FWG 65 (€3.538,00 - €5.553,00) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ :vakantietoeslag (8%), reiskostenvergoeding, pensioen bij PFZW, eindejaarsuitkering, een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld aanvullend pensioen, sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of (elektrische) fiets;
  • Er is een aanvullende toeslag van toepassing vanwege het bijzonder karakter van de functie van behandelcoördinator;
  • Toegang tot onze GGZ-Elearning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;

  • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sandrine Mikkers, clustermanager patiëntenzorg, 06 83 21 13 96, s.mikkers@pompestichting.nl of met Gonnie Arts, clustermanager bedrijfsvoering, 06 29 73 08 23.
Heb je interesse, maar twijfel je nog, neem dan gerust contact met ons op. We organiseren regelmatig een meet&greet, maar ook een meeloopdag behoort tot de mogelijkheden.

Procedure

De vacature wordt continu tegelijk intern en extern gepubliceerd, zodat geïnteresseerden het hele jaar kunnen solliciteren. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.