TwitterFacebookLinkedIn

GZ-psycholoog of Behandelcoördinator Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg Zeeland (NB)

Samen verantwoordelijk voor veiligheid en herstel. Binnen de Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg staat kwaliteit van leven daarbij centraal. Wil jij hieraan een bijdrage leveren en zie je de uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als behandelcoördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de behandeling enerzijds en kwaliteit van leven van ongeveer 22 patiënten anderzijds. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak van je werk, dat in grote lijnen uit drie taken bestaat: het begeleiden van de patiënten op jouw afdeling; het met behulp van een assistent verslagleggen, adviseren en rapporteren; en samen met de zorgmanager het aansturen en coachen van het sociotherapeutisch team.

Waar ga je werken?
De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel. 

De Langdurig Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ) als onderdeel van de Pompestichting is de enige voorziening in Nederland die voor patiënten met een TBS maatregel en een LFPZ indicatiezorg biedt. Hier staan de Kwaliteit van Leven en Veiligheid als centrale doelen steeds in een uiterst ingewikkelde balans. Je levert een belangrijke bijdrage in het analyseren en bewaken van die juiste balans. In totaal heeft de LFPZ 99 plaatsen waarvan 93 in Zeeland (NB) en 6 plaatsen binnen de PI in Vught. De LFPZ bevindt zich op een prettig terrein in een landelijke omgeving, waar wonen, werken en recreëren worden gecombineerd. Hier breng je, altijd samen met je team, bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt je een afgeronde opleiding to GZ-psycholoog en beschikt over de nodige registraties;
 • Je hebt ervaring in of grote nieuwsgierigheid naar, een justitiële setting (forensisch of tbs);
 • Je hebt affiniteit met ingewikkelde casuïstiek en schrikt er niet van terug om risico’s in te schatten en benodigde maatregelen te nemen;
 • Je bent een teamplayer, kent je professionele grenzen, en je kunt snel schakelen en nauwgezet werken;
 • Je kunt op een laagdrempelige manier contact maken en wordt blij van kleine stappen vooruit.

Wat bieden wij?

 • We bieden jou een dienstverband van 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd, met een salaris van €3.760,00 - €5.734,00 bruto per maand (FWG 65) bij een 36-urige werkweek. Vanwege het bijzondere karakter van deze functie ontvang je bovenop het salaris een aanvullende toeslag (6 IPT);
 • Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ: vakantietoeslag (8%), reiskostenvergoeding, pensioen bij PFZW, eindejaarsuitkering, een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld aanvullend pensioen, sportabonnement, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of (elektrische) fiets;
 • Er is een aanvullende toeslag van toepassing vanwege het bijzonder karakter van de functie van behandelcoördinator;
 • Toegang tot onze GGZ-Elearning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;

 • Een jaarlijks balansbudget van €500,- naar rato van je dienstverband om te besteden aan dat waar jij blij van wordt. Extra vrije dagen, een cursus of uit eten met vrienden; de keuze is aan jou;

 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in dialoog en staan open voor ideeën en feedback.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden vind je hier en zijn conform de Cao GGZ.

Meer weten?
Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om te werken bij de Pompestichting? Neem dan ter oriëntatie eens contact op met Sandrine Mikkers, clustermanager patiëntenzorg, 06 83 21 13 96, s.mikkers@pompestichting.nl of met Gonnie Arts, clustermanager bedrijfsvoering, 06 29 73 08 23. We nodigen je uit om langs te komen en bij ons de sfeer te ervaren!

Procedure
Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties nemen we tegelijkertijd in behandeling. We hanteren voor deze vacature geen sluitingsdatum, maar gaan met je in gesprek zodra we een reactie van je ontvangen en we mogelijkheden tot samenwerken zien. Wij reageren altijd op je sollicitatie, maar het kan helaas voorkomen dat onze mail op je sollicitatie in je spambox terechtkomt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst, maar delen in je netwerk wel.