TwitterFacebookLinkedIn

Applicatiebeheerder Nijmegen

“We vormen een klein en hecht team van breed georiënteerde en flexibel ingestelde collega’s. Wij  verrichten diverse werkzaamheden die niet persé allemaal passen binnen onze functie omschrijving, en dat maakt het leuk! Samen komen wij er altijd wel uit.”

Wat ga je doen?

Als applicatiebeheerder bij de Pompestichting ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de zorginformatiesystemen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het versiebeheer van Nexus EPD en xmCare en documentatie hiervan. Je test technisch en functioneel nieuwe versies, updates, releases en door applicatiebeheer nieuw ontwikkelde functionaliteiten. Je neemt het voortouw en adviseert bij een versieoverdracht en implementaties van nieuwe functionaliteiten.
Vanuit het primaire zorg proces, denk je mee of de functionaliteit voorziet in de gestelde eisen en de behoeften van de gebruiker. Je geeft oplossingsvoorstellen voor knelpunten binnen de applicatie die leiden tot verbetering van de toepassing van de systemen. Je beantwoordt vragen van gebruikers na live-gang van een nieuwe functionaliteit en maakt, beheert en update handleidingen. Verder draag je er zorg voor dat documentatie rondom zorginformatiesystemen volledig en toegankelijk is. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in de systemen en zorgt dat continuïteit van de applicatie is gewaarborgd. Wanneer één van jouw collega’s afwezig is of ziek ben je back up applicatiebeheerder voor het beantwoorden van basisvragen of voor het oplossen van dringende problemen. 

Waar kom je te werken?

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. 
Je gaat werken binnen het team Applicatiebeheer & Facturatie.  Het team Applicatiebeheer & Facturatie verzorgt o.a. de ontwikkeling en het beheer van specifieke patiëntenzorg- of Forensische Zorg systemen en applicaties, zoals het Nexus / xmCare EPD, en de direct daarmee verbonden aanpalende applicaties (o.a. Farmed, MicroHis, Minddistrict, MITS, ValueCare, Telio). Daarnaast wordt vanuit dit team de zorgfacturatie verzorgd, en advies gegeven t.a.v. registratie- en zorgadministratieve processen. Het team bestaat uit meerdere applicatiebeheerders, een informatie analist en een zorgadministratief specialist. Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. Daarbij hechten wij waarde aan jouw input, om als team in ontwikkeling te blijven. 

Wat neem jij mee?

•    HBO opleiding op het gebied van bedrijfsinformatiekunde;
•    Kennis van het zorginformatiesysteem Nexus EPD en xmCare is een pré;
•    Het kunnen vertalen van beleid en processen in praktische toepassingen;
•    Ervaring met projectmatig werken;
•    Competenties om de organisatie intern ondersteuning te geven en extern te vertegenwoordigen bij organisaties, zoals ministerie van Justitie en Veiligheid, ketenpartners en software leveranciers Nexus.
•    Jij bent nieuwsgierig en houdt ontwikkelingen in de informatievoorziening bij.

Wat krijg je van ons?

•    Een dienstverband van 24 uur per week.
•    € 2611 - € 3571 bruto p/m bij een dienstverband van 36 uur. Conform CAO GGZ;
•    166 vakantie-uren + 35 levensfasebudget uren naar rato;
•    8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand);
•    Interne en externe scholingsmogelijkheden en toegang tot het digitaal centraal leerplatform;
•    Een meerkeuzesysteem in arbeidsvoorwaarden; hiermee kun je je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen. Zo bieden wij regelingen voor bijvoorbeeld aanvullend pensioen, bedrijfsfitness, studie, opleiding of bijscholingsmogelijkheden, een computer voor privégebruik, of elektrische fiets. 
•    Abonnement op Cultuur Werkt!
•    Toegang tot onze GGZ-Elearning academie, waarin diverse cursussen tot jouw beschikking zijn;
•    Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's  en collega-instellingen op te zoeken. Wij gaan graag met onze medewerkers in gesprek en staan open voor ideeën en feedback. 

Ontwikkelmogelijkheden
Medewerkers krijgen een uitgebreid aanbod aan opleidingen en scholingen. Daarnaast is er ruimte om deel te nemen aan externe bijeenkomsten gericht op het werkveld en kan van persoonlijke opleidingswensen besproken worden hoe deze in het opleidingsplan passen.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met een toekomstig collega Steven Schipper, manager Bureau Zorgondersteuning: Mail: s.schipper@pompestichting.nl, telefoon: 06 13 64 86 90.
Als je nieuwsgierig bent en met een kop thee of koffie wilt verder praten over de mogelijkheden binnen de Pompestichting bel/whatsapp 06 25 66 10 53 of mail p.crommelin@propersona.nl, onze recruiter Petra Jansen-Crommelin. 

Procedure

Je zult in gesprek gaan met een collega applicatiebeheerder en de manager van het zorgbureau. Als jullie beiden enthousiast zijn, zal een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. 

 

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.